Anason 2 g

T00169
Este o plantă anuală de 30-50 cm înălțime. Tulpinile nu sunt ramificate, sunt verticale. Florile sunt de culoare albă. Planta provine din regiunea de coasta mediteraneană, a fost utilizat deja și de faraoni. Iubește locurile însorite, solurile bogate în substanțe nutritive. Este mare consumator de căldură, nu semănați prea devreme. Încet se ridi... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o plantă anuală de 30-50 cm înălțime. Tulpinile nu sunt ramificate, sunt verticale. Florile sunt de culoare albă. Planta provine din regiunea de coasta mediteraneană, a fost utilizat deja și de faraoni. Iubește locurile însorite, solurile bogate în substanțe nutritive. Este mare consumator de căldură, nu semănați prea devreme. Încet se ridică, astfel încât plantările proaspete să se păstreze fără buruieni! Fructele se coc în august-septembrie, când tulpina și fructele încep să se îngălbenească. Semințele se utilizează în industria de dulciuri pentru aromatizarea prăjiturilor, lichiorurilor (raki greacă, mastică bulgară). Are efect carminativ, expectorant (se pot face expectorante din ea) și stimulent digestiv.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.