Busuioc 2 g

T00303
Plantă anuală de 40-50 cm inălțime, cu flori albe sau violete deschise, iubitoare de cald și de lumină. Nu acoperiți, germinarea porneste la lumină! Pot fi tăiate de două ori pe an, în iulie și în septembrie la începutul înfloririi. Este condimentul salatelor, sosurilor. Ceaiul are efect calmant nervilor, și este diuretic. Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Plantă anuală de 40-50 cm inălțime, cu flori albe sau violete deschise, iubitoare de cald și de lumină. Nu acoperiți, germinarea porneste la lumină! Pot fi tăiate de două ori pe an, în iulie și în septembrie la începutul înfloririi. Este condimentul salatelor, sosurilor. Ceaiul are efect calmant nervilor, și este diuretic.
Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.