Buviplant A 1 kg

T00398
NPK Mg 20 + 10 + 15 + 4 (MgO) și microelemente. Șase motive bune, care favorizează utilizarea Buviplant-A: Acesta începe furnizarea de nutrienți deja la temperaturi scăzute, permite dezvoltare de rădăcină puternică și rapidă, rezultând o creștere uniformă. Asigurarea serviciilor de alimentare optimă de nutrienți în timpul perioadei de vegetație... Specificație detaliată
42,59 RON (nettó: 33,54 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
NPK Mg 20 + 10 + 15 + 4 (MgO) și microelemente. Șase motive bune, care favorizează utilizarea Buviplant-A: Acesta începe furnizarea de nutrienți deja la temperaturi scăzute, permite dezvoltare de rădăcină puternică și rapidă, rezultând o creștere uniformă. Asigurarea serviciilor de alimentare optimă de nutrienți în timpul perioadei de vegetație. Din cauza conținutului său ridicat de magneziu protejează plantele de rumenire de conifere. Ecologic: nu este spălat din sol. Produs liber de clorură. Doza distribuită poate fi crescută, nu există nici un efect advers al concentrațiilor de sare. Utilizare si dozare:
Poate fi folosit pentru fiecare cultură de grădinărit. Cultivarea legumelor: însămânțare: 0,5-1 kg în 1 m3 de pământ. Creșterea butașilor: 2-4 kg pulbere 1 m3 m3 de pământ. Adăugat în serie: 40 - 100 kg / ha. Cultura plantelor ornamentale, pepiniere: la plantare 2-4 kg pulbere 1 m3 de pământ. Arbore, arbuști ornamentali: plantare 1-4 comprimate / plantă sau 10-40 g de pulbere. Pepinierele 200-300 kg / ha, în serie hrănite. Plantațiile: Mere, pere, plantare de fructe cu sâmburi 3-6 comprimate sau pulbere de 3-60 g / puieți. Struguri: 2-4 tablete la instalare sau pulbere 20-40 g / plantă. FRUCTE de boabe la plantare 1-3 comprimate sau pulbere de 10-30 g / plantă.
Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.