Dalie, amestec de culori

T00537
Dahlia - hibrizi Dalie (amestec de culori). Pentru a decora straturile anuale de flori, soiul mai scund Mignon şi soiurile puţin mai înalte cu flori protejate sunt potrivite care pot fi înmulţite şi prin semănare. Se seamănă în aprilie în seră încălzită sau în pământ de răsadniţă. Este sensibil la îngheţ, de aceea se poate transplanta doar în a... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Dahlia - hibrizi Dalie (amestec de culori). Pentru a decora straturile anuale de flori, soiul mai scund Mignon şi soiurile puţin mai înalte cu flori protejate sunt potrivite care pot fi înmulţite şi prin semănare. Se seamănă în aprilie în seră încălzită sau în pământ de răsadniţă. Este sensibil la îngheţ, de aceea se poate transplanta doar în a două parte a lunii mai. Bulbii se scot toamnă şi se păstrează pe timpul iernii precum bulbii de dalie cu flori mari. Schema de păstrare: 30 x 30 cm.

Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.