Aparat anti-sălbăticiuni model standard Guardian-2

T01137
Aparat automat anti-sălbăticiuni, funcționează cu gaz PB. Protecția garantată împotriva animalelor sălbatice și păsărilor. Interval de timp reglabil între detonații, de 3-30 minute. O bucată de unitate tip Guardian-2. Aparatul nu conține butelia de gaz PB. Modelul Guardian-2 funcționează cu gaz propan sau butan, care permite ca detonațiile să fi... Specificație detaliată
1.749,91 RON (net: 1.377,88 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
5-10 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Aparat automat anti-sălbăticiuni, funcționează cu gaz PB. Protecția garantată împotriva animalelor sălbatice și păsărilor. Interval de timp reglabil între detonații, de 3-30 minute. O bucată de unitate tip Guardian-2. Aparatul nu conține butelia de gaz PB. Modelul Guardian-2 funcționează cu gaz propan sau butan, care permite ca detonațiile să fie așa de zgomotoase încât să țină departe păsările, porcii mistreți și alte animale care dăunează culturile. Frecvența detonațiilor se poate regla după preferințe, într-un interval de un minut și o jumătate de oră. Datorită tunului telescopic, volumul sunetului se poate modifica între 80 și 120 decibeli. În funcție de cultura și de condițiile solului, cu un aparat se poate proteja o suprafață de 3-4 hectare. Aparatul pornește electric cu ajutorul unui motor cu aprindere piezoelectrică, însă funcționarea ulterioară este complet mecanică, care reduce probabilitatea defectării posibile, și face ca aparatul să fie fiabil și să aibă o durată de viață lungă. Aparatul este învelit în zinc în întregime, care astfel rezistă maxim contra efectele negative asupra mediului.
Greutate: 8 kg
Lungime: 800 mm
Aviability: 4-7 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.