Cimbru (Thymus) 0,5g

T01262
Este un semi-arbust peren, târâtor, cu miros plăcut și cu înalțime de 20-30 cm. Florile de culoarea roz se deschid în mai și iunie. Utilizare: începând cu al doilea an se culege tulpinile cu flori. Este un condiment folosit pentru salate, supe și carne. Ceaiul pregătit din plantă are efect carminativ, apetisant, antitusiv. Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un semi-arbust peren, târâtor, cu miros plăcut și cu înalțime de 20-30 cm. Florile de culoarea roz se deschid în mai și iunie. Utilizare: începând cu al doilea an se culege tulpinile cu flori. Este un condiment folosit pentru salate, supe și carne. Ceaiul pregătit din plantă are efect carminativ, apetisant, antitusiv.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.