Geantă din fibră de cocos 1m x 0,7m

T01397
Amenajare peisagistică pentru lacuri, pârtii de grădină. Plasele de nucă de cocos păstrează pârtiile de lac și / sau de grădină atâta timp cât rădăcinile plantelor plantate acolo pătrund complet în sol. Un alt avantaj al aplicației este faptul că în timp de cca. 1.5-2 sezonuri, fibra de nucă de cocos ca material natural este compostată și comple... Specificație detaliată
53,44 RON (net: 42,08 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Amenajare peisagistică pentru lacuri, pârtii de grădină.


Plasele de nucă de cocos păstrează pârtiile de lac și / sau de grădină atâta timp cât rădăcinile plantelor plantate acolo pătrund complet în sol. Un alt avantaj al aplicației este faptul că în timp de cca. 1.5-2 sezonuri, fibra de nucă de cocos ca material natural este compostată și complet absorbită în sol.


Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.