Gălbenele, amestec de flori 1gr

T01425
Calendula officinalis, gălbenele. Este o plantă medicinală şi ornamentală. Are nevoie de un sol afânat, semi-compact, cu conţinut mediu de substanţe nutritive. Semănare: direct, în aprilie. Semănătura nu trebuie acoperită, deoarece germinează la lumină. Utilizare: florile semi-pline înfloresc încontinuu în diferite nuanţe ale culorii galben. Est... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Calendula officinalis, gălbenele. Este o plantă medicinală şi ornamentală. Are nevoie de un sol afânat, semi-compact, cu conţinut mediu de substanţe nutritive. Semănare: direct, în aprilie. Semănătura nu trebuie acoperită, deoarece germinează la lumină. Utilizare: florile semi-pline înfloresc încontinuu în diferite nuanţe ale culorii galben. Este excelent pentru a fie plantat în straturi de flori şi pentru morminte. Soiurile mai înalte se pot folosi bine ca şi flori tăiate. Florile deja deschise trebuie îndepărtate, astfel înfloreşte timp mai îndelungat. Schema de plantare: 20 x 15 cm.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.