Lavandă 0,5 g

T01552
Este un semi-arbust peren de 50-80 cm înalțime de origine din regiunea mediteraneana. Rezistent la secetă. Are nevoie de un loc cald cu soare. Se plantează în ghiveci de propagare în perioada februarie și martie. Vara se taie înapoi de mai multe ori. Toamna se pune la locul final. Înflorirea durează 8-10 zile. Domenii de utilizare: florile se fo... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un semi-arbust peren de 50-80 cm înalțime de origine din regiunea mediteraneana. Rezistent la secetă. Are nevoie de un loc cald cu soare. Se plantează în ghiveci de propagare în perioada februarie și martie. Vara se taie înapoi de mai multe ori. Toamna se pune la locul final. Înflorirea durează 8-10 zile. Domenii de utilizare: florile se folosesc pentru prepararea uleilor volatile, sau poate fi utilizat în amestecuri de ceai.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.