Osmocote Exact Standard 3-4 luni potasic 11-11-18 25 kg

T01904
Îngrășăminte cu eliberare de nutrienți programată. Compoziții specifice cu parametrii de calitate tipic standardului Osmocote Exact. Aceste tipuri au fost dezvoltate pentru plante perene erbacee, sau consumatoare de potasiu și împodobitoare cu florile lor. Eliberarea de fertilizanți este uniformă (tip standard) pe toată durata de perioada acțiun... Specificație detaliată
717,20 RON (net: 564,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășăminte cu eliberare de nutrienți programată. Compoziții specifice cu parametrii de calitate tipic standardului Osmocote Exact. Aceste tipuri au fost dezvoltate pentru plante perene erbacee, sau consumatoare de potasiu și împodobitoare cu florile lor. Eliberarea de fertilizanți este uniformă (tip standard) pe toată durata de perioada acțiunii. Longevitatea: 3-4, 5-6 și 8-9 luni, care este indicat de granulele cu coduri de culoare roșu, maro și albastru.
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény
Márka: Osmocote

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.