Pulverizator kwazar venus 1.5 l

T01967
Pulverizator Kwazar Venus (1,5 l), este un pulverizator cu presiune manuală de 1,5 litri. Este convenabil și ușor de utilizat în casă, grădini hobby, sere, terase, balcoane și horticulturi mici. Dispozitivul poate fi utilizat pentru combaterea insectelor, combaterea buruienilor, pulverizarea îngrășământului foliar sau umidificare pentru zone mi... Specificație detaliată
85,97 RON (net: 67,69 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pulverizator Kwazar Venus (1,5 l), este un pulverizator cu presiune manuală de 1,5 litri. Este convenabil și ușor de utilizat în casă, grădini hobby, sere, terase, balcoane și horticulturi mici. Dispozitivul poate fi utilizat pentru combaterea insectelor, combaterea buruienilor, pulverizarea îngrășământului foliar sau umidificare pentru zone mici. Avantaje: supapă de siguranță pe cap de evacuare, indicator al nivelului de lichid pe rezervor; filtru, este ușor de utilizat, fiabil și estetic.
Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.