Dispozitiv de împrăștiere îngrășăminte Scotts Everris | Handy Green

T02313
Scotts Handy Green distribuitor de îngrășăminte manual. Ușor, plastic, usor poate fi ținut în mână, proiectat ergonomic, aparat de uz casnic. În primul rând, este recomandat pentru împrăștierea uniformă a îngrășămintelor pentru pășuni  Scott Díszpark . Complet asamblat, gata de utilizare. Fabricat din plastic rezistent, rugina nu-l deteriorează. Specificație detaliată
76,97 RON (net: 60,61 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Scotts Handy Green distribuitor de îngrășăminte manual. Ușor, plastic, usor poate fi ținut în mână, proiectat ergonomic, aparat de uz casnic. În primul rând, este recomandat pentru împrăștierea uniformă a îngrășămintelor pentru pășuni  Scott Díszpark . Complet asamblat, gata de utilizare. Fabricat din plastic rezistent, rugina nu-l deteriorează.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.