Universol 10-10-30 Violet 25kg

T02661
Conținut ridicat de potasiu pentru imbunătățirea calității de tulpină si floare. În timpul iernii plantele devin mai rezistente datorita nivelului redus de azot și nivelului ridicat de potasiu. Pentru fiecare etapă de creștere o compoziție specială este disponibilă. Universol include toate elementele de micro în formă chelatizată, pentru ca aces... Specificație detaliată
345,83 RON (net: 272,31 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Conținut ridicat de potasiu pentru imbunătățirea calității de tulpină si floare. În timpul iernii plantele devin mai rezistente datorita nivelului redus de azot și nivelului ridicat de potasiu. Pentru fiecare etapă de creștere o compoziție specială este disponibilă. Universol include toate elementele de micro în formă chelatizată, pentru ca acestea sa pot fi de asemenea usor înregistrate în momentul în care condițiile externe nu sunt ideale, și putem găsi în soluție aditivul de Scotts BrightSolution (R) patentat, care servește produsului un grad ridicat de solubilitate și claritate. În timpul perioadelor de fertilizare intensă - adică în timpul udării mari de vară – asigură furaje complete pentru toate plantele ornamentale de valoare mare. Este recomandat pentru germinarea florilor tăiate, pepiniere cu containere, si pentru toate plantele anuale și cele cu ghivece! Ideal pentru utilizare de fertigare suplimentară, împreună cu toate îngrășămintele Osmocote. Îngrășămintele Universol pot fi răspândite cu toate tipurile de irigare, echipamente de dozare îmreună apa de irigare. Se dizolvă perfect și în apă rece. Un colorant simplifică verificarea concentrației și tipului, și conținutul poate fi recunoscut și în soluție. Universol conține toate microelementele.

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény
Márka: Universol

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.