md-Duze pentru arii restrânse, intermediar

T03976
Utilizat pentru irigarea direcţionată a ariilor restrânse, pot fi irigate suprafeţe mici cu arbuşti sau tufişuri. Deoarece diametrul irigării poate fi ajustat, irigarea este posibilă pe o suprafaţă cuprinsă între 10 şi 40 cm. Manşonul detaşabil de reglare are un ac de curăţare integrat cu care duza poate fi curăţată, dacă este necesar. Ambala... Specificație detaliată
63,69 RON (net: 50,15 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Utilizat pentru irigarea direcţionată a ariilor restrânse, pot fi irigate suprafeţe mici cu arbuşti sau tufişuri. Deoarece diametrul irigării poate fi ajustat, irigarea este posibilă pe o suprafaţă cuprinsă între 10 şi 40 cm. Manşonul detaşabil de reglare are un ac de curăţare integrat cu care duza poate fi curăţată, dacă este necesar. Ambalaj blister colorat.
Greutate: 0.067 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.