cs-Cuțit pentru curățat dale

T04065
Cuţitul pentru curăţat dale combisystem GARDENA este optim pentru îndepărtarea simplă a ierbii, a muşchiului şi a buruienilor dintre îmbinările dalelor şi de pe pereţi. Dotat cu o lamă călită din oţel inoxidabil, ascuţită bilateral, cuţitul pentru curăţat dale permite o muncă eficientă. Mânerul cu formă specială se potriveşte bine în mână, prote... Specificație detaliată
80,77 RON (net: 63,60 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Cuţitul pentru curăţat dale combisystem GARDENA este optim pentru îndepărtarea simplă a ierbii, a muşchiului şi a buruienilor dintre îmbinările dalelor şi de pe pereţi. Dotat cu o lamă călită din oţel inoxidabil, ascuţită bilateral, cuţitul pentru curăţat dale permite o muncă eficientă. Mânerul cu formă specială se potriveşte bine în mână, protejează împotriva alunecării, chiar şi în timpul mişcărilor de tragere şi facilitează munca. Practic: mânerul poate fi scos şi pus la loc cu uşurinţă prin orice mâner combisystem - pentru o muncă plăcută fără să vă aplecaţi. Pentru o depozitare sigură, cuţitul pentru curăţat dale este dotat cu o apărătoare a lamei de calitate superioară. Perioada de garanţie este de 25 de ani.
Greutate: 0.175 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.