Cuier pentru unelte

T04295
Pentru depozitarea compactă a produselor combisystem GARDENA, cuierul pentru unelte GARDENA susţine până la 6 unelte combisystem sau 6 unelte clean system şi 2 mânere. Este fabricat din plastic de calitate superioară şi este furnizat cu şuruburi şi dibluri pentru montarea pe perete. Carton display 4 colori. Specificație detaliată
83,43 RON (net: 65,69 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru depozitarea compactă a produselor combisystem GARDENA, cuierul pentru unelte GARDENA susţine până la 6 unelte combisystem sau 6 unelte clean system şi 2 mânere. Este fabricat din plastic de calitate superioară şi este furnizat cu şuruburi şi dibluri pentru montarea pe perete. Carton display 4 colori.
Greutate: 0.445 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.