cs-Săpăligă de grădină drept 8,5 cm lat

T04306
Săpăliga de grădină cu lățime de lucru de 9 cm GARDENA combisystem este ideal pentru grădinărit în rânduri și paturi dens plantate. Fie vorba despre săpare , plivire, aerisire, tragere de brazdă sau pavare - este posibil cu lama zimțată dreaptă de pe o parte a săpăligii sau cu cele 3 dinți de pe cealaltă parte. Datorită formei perfect a lamei ma... Specificație detaliată
110,30 RON (net: 86,85 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Săpăliga de grădină cu lățime de lucru de 9 cm GARDENA combisystem este ideal pentru grădinărit în rânduri și paturi dens plantate. Fie vorba despre săpare , plivire, aerisire, tragere de brazdă sau pavare - este posibil cu lama zimțată dreaptă de pe o parte a săpăligii sau cu cele 3 dinți de pe cealaltă parte. Datorită formei perfect a lamei mari, pătrunde în sol mai ușor. Săpăliga de grădină se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 130 sau 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani.
Greutate: 0.44 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.