cs- Săpăligă de buruieni 16 cm

T04317
Săpăliga de buruieni GARDENA combisystem este ideal pentru prășirea buruienilor fără oboseală. Placa puternică din oțel inoxidabil are o lățime de 16 cm. Săpăliga de buruieni se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani. Specificație detaliată
83,52 RON (net: 65,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Săpăliga de buruieni GARDENA combisystem este ideal pentru prășirea buruienilor fără oboseală. Placa puternică din oțel inoxidabil are o lățime de 16 cm. Săpăliga de buruieni se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani.
Greutate: 0.4 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.