Aspersor circular Vario pe talpă de alunecare

T04456
Aspersorul circular poate iriga o suprafaţă de maxim 225 mp şi are o rază de acţiune de maxim 8,5 m. Are 7 paşi de setare a sectorului, cu intervale de 45°, de la 90° la 360. Turbina specială a aspersorului garantează distribuţia uniformă a apei, iar direcţia pulverizării poate fi ajustată individual. Pentru irigarea gazoanelor deosebit de mari,... Specificație detaliată
164,64 RON (net: 129,64 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Aspersorul circular poate iriga o suprafaţă de maxim 225 mp şi are o rază de acţiune de maxim 8,5 m. Are 7 paşi de setare a sectorului, cu intervale de 45°, de la 90° la 360. Turbina specială a aspersorului garantează distribuţia uniformă a apei, iar direcţia pulverizării poate fi ajustată individual. Pentru irigarea gazoanelor deosebit de mari, pot fi conectate mai multe aspersoare; trebuie doar să înlocuiţi dopul de închidere cu conectorul de robinet GARDENA (nr. articol 901) sau cu conectorul de robinet "Profi System" (nr. articol 2801). Filtru de impurităţi detaşabil, din plasă fină. Aspersorul circular este montat fix pe o şină de plastic rezistentă şi stabilă. Carton display colorat.
Greutate: 0.642 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.