Distribuitor de apă cu 2 căi, pentru robinete de 1/2 sau 3/4

T04562
Folosind distribuitorul de apă cu 2 căi GARDENA, puteți utiliza două conectori pentru a atinge robinetul de apă. În acest fel, puteți conecta două furtunuri la un singur pin, eliminând înlocuirile enervante. Ambele terminale și ieșiri pot fi controlate în mod continuu și pot fi operate independent una de cealaltă. Distribuitorul de apă cu 2 căi... Specificație detaliată
73,11 RON (net: 57,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Folosind distribuitorul de apă cu 2 căi GARDENA, puteți utiliza două conectori pentru a atinge robinetul de apă. În acest fel, puteți conecta două furtunuri la un singur pin, eliminând înlocuirile enervante. Ambele terminale și ieșiri pot fi controlate în mod continuu și pot fi operate independent una de cealaltă. Distribuitorul de apă cu 2 căi GARDENA permite utilizarea a două dispozitive de udare. În acest fel nu este necesar să schimbați cele două furtunuri de pe robinet. Cele două ieșiri pot fi controlate independent în mod continuu. Distribuitorul de apă cu 2 căi GARDENA poate fi montat la robinetul de apă de 33,3 mm (G 1 ").

Greutate: 0.319 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.