Suport de perete pentru furtun

T04648
Suportul de perete pentru furtun GARDENA, cu un preţ atractiv, ajută la depozitarea furtunului de grădină pe perete. Furtunul poate fi depozitat rapid şi uşor. Dotat cu opţiuni practice de suspendare pentru duze, pulverizatoare sau aspersoare. Întotdeauna la îndemână când aveţi nevoie de ele. Acest mic ajutor face ca udatul să fie o plăcere. Specificație detaliată
42,69 RON (net: 33,61 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Suportul de perete pentru furtun GARDENA, cu un preţ atractiv, ajută la depozitarea furtunului de grădină pe perete. Furtunul poate fi depozitat rapid şi uşor. Dotat cu opţiuni practice de suspendare pentru duze, pulverizatoare sau aspersoare. Întotdeauna la îndemână când aveţi nevoie de ele. Acest mic ajutor face ca udatul să fie o plăcere.
Greutate: 0.184 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.