Hunter ICC cu 8 zone iniţal, extensibil până la 32 de zone

T05698
Hunter ICC este un panou de comandă modular (extensibil), multilateral, pentru uz profesional, industrial. Iniţial are 8 zone, extensibil până la 32 de zone, cu carcasă din plastic; sau extensibil până la 48 de zone, cu carcasă din metal; ambele pot fi montate în exterior. Module de extensie cu 4 sau 8 bucle. 4 programe individuale. 8 posibilită... Specificație detaliată
1.450,07 RON (net: 1.141,79 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Hunter ICC este un panou de comandă modular (extensibil), multilateral, pentru uz profesional, industrial. Iniţial are 8 zone, extensibil până la 32 de zone, cu carcasă din plastic; sau extensibil până la 48 de zone, cu carcasă din metal; ambele pot fi montate în exterior. Module de extensie cu 4 sau 8 bucle. 4 programe individuale. 8 posibilităţi de pornire per program, zilnic. Calendar adevărat cu 365 de zile, udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în intervale. Posibilitate de reglare sezonală (%). Întrerupător cu senzor de ploaie pe panoul frontal. Memorie fără pauză (fără baterie). Poate pune în funcţiune 5 ventile electromagnetice în acelaşi timp (împreuna cu maestru), max. 2 buc. per port. Pauza între anumite zone este reglabilă (până se umplă fântână sau din cauză faptului că supapele se închid lent, între 0 sec. şi 10 ore). Hunter Quick Check - detectare electronică de scurtcircuit pentru o remediere uşoară a avariilor. Circuit electric care se autodiagnostichează, care omite circuitul cu scurtcircuit şi continuă irigarea. Hunter IMMS se poate folosi cu sistem central de comandă, iar Hunter SRR şi ICR se poate folosi şi cu telecomenzi.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.