Rain Bird ESP cu 4 zone, extensibil până la 13 zone

T05699
Rain Bird ESP este un programator modular inteligent şi uşor de manevrat pentru a comanda irigarea grădinilor şi spaţiilor verzi de dimensiuni mici. Iniţial are 4 circuite, este extensibil până la 13 zone cu module de extensie de câte 3 circuite. Design exterior cu transformator incorporat. Trei programe individuale. Posibilitate de patru pornir... Specificație detaliată
919,31 RON (net: 723,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Rain Bird ESP este un programator modular inteligent şi uşor de manevrat pentru a comanda irigarea grădinilor şi spaţiilor verzi de dimensiuni mici. Iniţial are 4 circuite, este extensibil până la 13 zone cu module de extensie de câte 3 circuite. Design exterior cu transformator incorporat. Trei programe individuale. Posibilitate de patru porniri zilnice per program. Udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în intervale. Posibilitate de a seta echilibrul de apă (%) între 0-200%. Întrerupător cu senzor de ploaie pe panoul frontal. Memorie fără pauză (fără baterie). Program de bază reglabil care poate fi păstrat în memorie separat. Acesta este un lucru util pentru instalatori deoarece programul implicit de bază poate fi restaurat cu o singură atingere de buton. Pauza între anumite zone poate fi reglată (este o mare ajutor în cazul supapelor care se închid lent). Terminal care verifică supapa magnetică - detectare electronică de scurtcircuit pentru o remediere uşoară a avariilor. Releu de ieşire de supapă maestru / declanşator de pompă, care poate fi programat pe zone. Circuit electric care se autodiagnostichează, care omite circuitul cu scurtcircuit şi continuă irigarea.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.