Programator Rain Bird E C cu 6 zone

T05700
Programatorii Rain Bird EC sunt panouri de comandă care pot fi programate rapid şi cu uşurinţă pentru a comanda irigarea grădinilor. Tipuri cu 4, 6 sau 9 zone. Design interior. Trei programe indivuduale. Posibilitate de patru porniri zilnice per program. Udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în intervale (1-6 zile). Posi... Specificație detaliată
554,89 RON (net: 436,92 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Programatorii Rain Bird EC sunt panouri de comandă care pot fi programate rapid şi cu uşurinţă pentru a comanda irigarea grădinilor. Tipuri cu 4, 6 sau 9 zone. Design interior. Trei programe indivuduale. Posibilitate de patru porniri zilnice per program. Udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în intervale (1-6 zile). Posibilitate de a seta echilibrul de apă (%) între 0-200%. Menţinerea memoriei cu baterie. Tester automat de circuit electric - detectare electronică de scurtcircuit pentru o remediere uşoară a avariilor. Circuit electric care se autodiagnostichează, care omite circuitul cu scurtcircuit şi continuă irigarea.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.