Programator Rain Bird cu 6 zone

T05701
Programatorul Rain Bird este prieten cu utilizatorul, se poate programa rapid şi cu uşurinţă pentru a comanda irigarea spaţiilor verzi de dimensiuni mici. Tipuri cu 2, 4 şi cu 6 zone. Design interior. Două programe individuale. Posibilitate de opt porniri zilnice per program. Udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în inte... Specificație detaliată
717,60 RON (net: 565,04 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Programatorul Rain Bird este prieten cu utilizatorul, se poate programa rapid şi cu uşurinţă pentru a comanda irigarea spaţiilor verzi de dimensiuni mici. Tipuri cu 2, 4 şi cu 6 zone. Design interior. Două programe individuale. Posibilitate de opt porniri zilnice per program. Udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în intervale (1-7 zile). Posibilitate de a seta echilibrul de apă (%) între 0-200%. Cu protecţie împotriva supratensiunii. Design interior, în cutie care poate fi încuiată. Cu transformator exterior.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.