Hunter XC 801 IE exterior cu 8 zone

T05729
Panoul de comandă Hunter XC este o telecomandă mult mai dezvoltată decât telecomanda Hunter EC care nu se mai fabrică, cu o gamă largă de servicii şi cu memorie de siguranţă, pentru udarea grădinilor şi a spaţiilor verzi, în variante de 4,6 sau 8 zone. Trei programe individuale. Posibilitate de patru porniri zilnice per program. Calendar adevăra... Specificație detaliată
870,59 RON (net: 685,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Panoul de comandă Hunter XC este o telecomandă mult mai dezvoltată decât telecomanda Hunter EC care nu se mai fabrică, cu o gamă largă de servicii şi cu memorie de siguranţă, pentru udarea grădinilor şi a spaţiilor verzi, în variante de 4,6 sau 8 zone. Trei programe individuale. Posibilitate de patru porniri zilnice per program. Calendar adevărat cu 365 de zile, udare în zile pare/impare, în anumite zile ale săptămânii, sau în intervale. Posibilitate de reglare sezonală (%). Senzorul de ploaie se poate programa după zone. Memorie fără pauză, baterie de litiu schimbabil. Din memorie de fundal se poate restaura cu uşurinţă programul implicit de bază (este foarte folositor pentru instalatori dacă clientul dereglează setările). Întrerupător cu senzor de ploaie pe panoul frontal.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.