Programator Orbit Dial Star exterior cu 12 zone

T05754
Dial Star (în aer liber) Cel mai popular membru al familiei Orbit Control. Fiabil, simplu, durabil. Popularitatea sa se datorează designului excelent, ușurinței asamblării și prețului favorabil. Este fabricat în versiuni de 4, 6, 9, 12 zone pentru utilizare în exterior și în interior. În toate condițiile meteorologice este disponibilă  într-o cu... Specificație detaliată
960,35 RON (net: 756,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Dial Star (în aer liber)


Cel mai popular membru al familiei Orbit Control. Fiabil, simplu, durabil.


Popularitatea sa se datorează designului excelent, ușurinței asamblării și prețului favorabil.


Este fabricat în versiuni de 4, 6, 9, 12 zone pentru utilizare în exterior și în interior. În toate condițiile meteorologice este disponibilă  într-o cutie, în aer liber, izolată. Designul său interior este realizat și cu cutie izolată fără pulbere și fără picături.

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.