Supapa magnetică Toro Flo-Plus 1

T05755
Supapa magnetică Toro EZ Flo-Plus este o versiune avansată a vechilor supape Richdel, cea mai populară supapă de parc Toro. În plus față de nume, nu are nimic comun cu supapele Toro EZ-Flo, care sunt cu mult sub calitatea sa. Carcasă din PVC armată cu fibră de sticlă cu filet exterior 1 " Inel de prindere cu filet, fără șurub, pentru o întreține... Specificație detaliată
139,45 RON (net: 109,80 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Supapa magnetică Toro EZ Flo-Plus este o versiune avansată a vechilor supape Richdel, cea mai populară supapă de parc Toro. În plus față de nume, nu are nimic comun cu supapele Toro EZ-Flo, care sunt cu mult sub calitatea sa. Carcasă din PVC armată cu fibră de sticlă cu filet exterior 1 " Inel de prindere cu filet, fără șurub, pentru o întreținere ușoară Cu regulator de debit (FC), sau fără control al debitului Funcționarea manuală a supapei Toro EZ Flo-Plus prin rotirea manetei de pornire manuală cu 1/4 rotație  Supapa cu ac din oțel inoxidabil și tubul de spălare plutitoare oferă o funcționare fiabilă Membrană Santoprane puternică și de lungă durată Disponibil și cu bobină de 9 VDC, astfel încât să poată fi utilizat cu controale elementare de 9VDC (de exemplu, Irritrol JRDC)

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.