Senzor de ploaie Hunter Rain Clik

T05776
Hunter Rain-Clik este un senzor de ploaie de încredere care opreste udarea imediat peste o cantitate de ploaie setată.Timpul de uscare optimă este reglabil - printr-o deschidere laterală. Se poate comanda și în versiune fără fir (cu radio) Reglarea sensibilității între 3-25 mm precipitate (se opreste la această cantitate de precipitate) 5 ani... Specificație detaliată
153,00 RON (net: 120,47 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Hunter Rain-Clik este un senzor de ploaie de încredere care opreste udarea imediat peste o cantitate de ploaie setată.Timpul de uscare optimă este reglabil - printr-o deschidere laterală. Se poate comanda și în versiune fără fir (cu radio) Reglarea sensibilității între 3-25 mm precipitate (se opreste la această cantitate de precipitate) 5 ani garanție. La orice 24 VAC controler este de asemenea disponibil (versiunea 230 V - modele Mini-Clik-HV). Comutator închis 7,5 m de cablu ( încadrat prin întreruperea firului între supape și unitatea de control sau legat la porturile senzor).
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.