Hunter PRO-SPRAY cu ieșire de 30 cm

T05806
Carcasă și capac (ABS) conceput pentru heavy duty, tipuri de cap aspersor cu ieșire de 5; 7.5; 10; 15, 30 cm, conexiune cu filet interior 1/2", tija duză de ieșire cu clichet pentru reglarea ușoară a unghiului Poate fi montat cu duze filetate la interior (de ex. Hunter fix și duze reglabile, duze MP Rotator) Duzele de pulverizare Hunter sp... Specificație detaliată
88,59 RON (net: 69,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Carcasă și capac (ABS) conceput pentru heavy duty, tipuri de cap aspersor cu ieșire de 5; 7.5; 10; 15, 30 cm, conexiune cu filet interior 1/2", tija duză de ieșire cu clichet pentru reglarea ușoară a unghiului Poate fi montat cu duze filetate la interior (de ex. Hunter fix și duze reglabile, duze MP Rotator) Duzele de pulverizare Hunter spray lucreaza cu un model de pulverizare remarcabil și cu o distribuție uniformă a precipitațiilor Arc de revenire din oțel inoxidabil, sigilii multifuncțională Supapă de retur opțională care reține apa până la 2,1 m altitudine. Duză nouă de clătire cu inel de tragere, cu care poate fi reglat direcția curgerii apei Rază de pulverizare: 1-5.5 m, presiunea de lucru: 1-2,5 bari consumul de apă: 0.6-20 l / min.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.