cs-Afânător de mână (mini-scormonitor)

T05969
Mini-scormonitorul combisystem GARDENA are o lăţime de lucru de 7 cm şi este optim pentru afânarea şi aerarea solului fără a deteriora rădăcinile. Mânerul cu formă specială se potriveşte bine în mână şi facilitează munca. Practic: mânerul poate fi scos şi pus la loc cu uşurinţă prin orice mâner combisystem - pentru o muncă plăcută fără să vă apl... Specificație detaliată
75,66 RON (net: 59,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Mini-scormonitorul combisystem GARDENA are o lăţime de lucru de 7 cm şi este optim pentru afânarea şi aerarea solului fără a deteriora rădăcinile. Mânerul cu formă specială se potriveşte bine în mână şi facilitează munca. Practic: mânerul poate fi scos şi pus la loc cu uşurinţă prin orice mâner combisystem - pentru o muncă plăcută fără să vă aplecaţi. Mini-scormonitorul este fabricat din oţel de calitate superioară şi acoperit cu duroplast. Perioada de garanţie este de 25 de ani.
Greutate: 0.261 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.