cs-Grebl ă pentru frunze reglabilă, plastic

T05973
Grebla reglabilă din plastic combisystem GARDENA este ideală pentru greblarea frunzelor, a resturilor de iarbă, a materialului aerat şi a altor resturi din grădină. Lăţimea dintre dinţii flexibili de plastic poate fi reglată uşor. Cu o lăţime de lucru cuprinsă între 35 şi 52 cm, pot fi greblate materiale mărunte şi mari. Grebla reglabilă este po... Specificație detaliată
182,97 RON (net: 144,07 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Grebla reglabilă din plastic combisystem GARDENA este ideală pentru greblarea frunzelor, a resturilor de iarbă, a materialului aerat şi a altor resturi din grădină. Lăţimea dintre dinţii flexibili de plastic poate fi reglată uşor. Cu o lăţime de lucru cuprinsă între 35 şi 52 cm, pot fi greblate materiale mărunte şi mari. Grebla reglabilă este potrivită pentru toate mânerele combisystem GARDENA; GARDENA recomandă o lungime a mânerului de 130 cm, în funcţie de înălţimea corpului. Perioada de garanţie este de 25 de ani.
Greutate: 0.536 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.