Orgevit gunoi de pasăre de curte 25 kg

T06247
ORGEVIT este un îngrășământ organic de înaltă calitate, cu formă de granule de 4-5 mm, în ambalaje moderne. Corespunzator pentru cultivarea pe câmp deschis, horticole și, livezi, viță de vie și plante ornamentale pentru fertilizare. Produsul este fabricat din 100 \% din gunoi de păsări de curte. Ca sursă naturală include elemente macro și micro... Specificație detaliată
69,67 RON (net: 55,00 RON)
79,16 RON
9,49 RON (12%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
ORGEVIT este un îngrășământ organic de înaltă calitate, cu formă de granule de 4-5 mm, în ambalaje moderne. Corespunzator pentru cultivarea pe câmp deschis, horticole și, livezi, viță de vie și plante ornamentale pentru fertilizare. Produsul este fabricat din 100 \% din gunoi de păsări de curte. Ca sursă naturală include elemente macro și micro necesare pentru plante. Din cauza tratamentului termic nu pârjolește rădăcinile. Produsul conține un procent ridicat de material organic care contribuie la prevenirea incapacității de fertilitate a solului, promovează absorbția substanțelor nutritive a plantelor, îmbunătățește structura solului, crește capacitatea de apă și pentru a preveni leșiere. Cantități răspândit: ORGEVIT 4 - 2,5 - 2,3 Legume de folie: 25-60 kg / 100m2 productie de câmp deschis de legume: 1-3 tone / ha pomi fructiferi: 1,5- 3 tone / ha Căpșuni: 30 -50 kg / ha Viță de vie: 1,2-1,8 tone / ha Plante ornamentale: 30-60 kg / 100 m2 Pepinieră: 1,5 tone / ha Informații: - bogate în microelemente: Fe, Mn, B, Zn, Cu - fără aditivi chimici nocivi - conținut redus de clor O parte din materialul organic nu se descompune complet după un an, astfel încât poate fi încă găsite în sol. Aplicare: cu mașină sau cu mână pe suprafața solului. Înainte de plantare sau de însămânțare, ORGEVIT trebuie încorporat adânc în sol, și udat bine. Poate fi aplicat, de asemenea, la plantare, răspândit în șanțul de scurgere, dar rădăcina plantei să fie la 15 - 20 cm. Aplicaţie: verze: cu câteva zile înainte de plantare, într-o singură trecere cu pregătirea solului. Se răspândește uniform pe suprafața solului în fața rotației. Pentru verze doza recomandată, în funcție de conținutul de nutrienți din sol este de 15-25 kg / 100m2. Se recomandă în sol nisipos doză mai mare. Rotația trebuie făcută superficială, de preferință, deoarece rădăcina este situată în nivelul superior al solului. Ardei, roșii: din culturile intensive, în cazul culturii de ardei și tomate sub rânduri și rânduri gemene trebuie să fie pulverizat agentul. Doza depinde de conținutul de nutrienți a solului, dar aproximativ 20-40 kg / 100m2. Rădăcinile plantei nu se pârjolesc, dar ca precauție să nu fie plantate direct în gunoiul de grajd . ORGEVIT este bine solubil în apă și imediat disponibil pentru plantă. Pepeni, castraveți: de asemenea, o utilizare intensivă a nutrienților includ culturile de cucurbitacee, astfel încât doza aplicată este de 25-40 kg / 100m2. La soluri mai ușoare este recomandat o doză mai mare. Cartofi: în funcție de metoda de producție doza aplicată este de 2-2,5 t / ha, dar întotdeauna luând în considerare conținutul de nutrienți al solului.
Rădăcinile de cartofi nu pătrunde adânc, așa că agentul se pune doar sub creastă. Struguri: doza recomandată 1,2 - 1,8 t / ha în funcție de tipul de sol, în sol nisipos doză de 1,5 t / ha propus, în humus, și soluri bogate în minerale 1,2 t / ha. Răspândind în primăvară cât mai aproape de rădăcini, plrelucrat în 10-20 cm adâncime. Livezilor: În special, pentru fertilizarea drupelor recomandăm, în condiții intensive, randament ridicat2- 2,4 t / ha. Aprovizionare de nutrienți, menținerea nivelurilor 1,2 t / ha. Răspândirea se întâmpla în primăvara sau toamna târziu. Căpșuni: 30-50 kg / 100m2 rezultate cu randamente remarcabile, boabe de dimensiuni mai mari, cu flori și maturare mai uniformă. Împrăștiere: pulverizat împreună cu pregătirea solului și încorporate în 5-10 cm adâncime PH: 7 Compoziție: 65% materie organică, 90% de materie uscată, azot 4,0% fosfor (P2O5) 2,5% potasiu (K2O) 2,3% magneziu (MgO) 1,1% calciu (CaO) 9 3%
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio
Márka: Baromfi trágya

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.