Nalbă amestec de culori 0,5 g

T06518
Alcea rosea annua - Nalbă. Grup scăzut: plantă arbustivă înaltă de 60-80 cm. Pețiolurile sunt mari, tulpinile sunt mai mici, lobate, tulpinile și frunzele sunt păroase. Florile sale se deschid în ghirlande false bogate, de 7-10 cm mari și de obicei pline. Se deschid în nuanțe bogate. Semănat: în condiții de acasă semănat în ghivece sau lăzi . Se... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Alcea rosea annua - Nalbă. Grup scăzut: plantă arbustivă înaltă de 60-80 cm. Pețiolurile sunt mari, tulpinile sunt mai mici, lobate, tulpinile și frunzele sunt păroase. Florile sale se deschid în ghirlande false bogate, de 7-10 cm mari și de obicei pline. Se deschid în nuanțe bogate. Semănat: în condiții de acasă semănat în ghivece sau lăzi . Semințele germinează în întuneric pentru aceea se acoperă până la germinare. Nu sunt sensibili la îngheț, puieții înțepați pot fi plantați în aprilie. Utilizare: potrivit pentru formarea unei pete de culoare coerente, dar și pentru plantarea în grupuri mici.

Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.