Varză ornamentală Amestec de culori 0,5 gr

T06521
Brassica oleracea - Varză ornamentală. Cu frunzele colorate este un decor interesant de toamnă în straturi sau în lăzi de flori. Dacă iarnă este uşoară, rezistă până la primăvară. Semănare: se poate semăna în mai-iunie în lăzi, la loc răcoros germinează în 6-8 zile. Transplantarea: în septembrie, însă sub 10°C frunzele se decolorează. Necesită l... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Brassica oleracea - Varză ornamentală. Cu frunzele colorate este un decor interesant de toamnă în straturi sau în lăzi de flori. Dacă iarnă este uşoară, rezistă până la primăvară. Semănare: se poate semăna în mai-iunie în lăzi, la loc răcoros germinează în 6-8 zile. Transplantarea: în septembrie, însă sub 10°C frunzele se decolorează. Necesită loc însorit şi sol afânat cu humus. Are nevoie de apă şi de substanţe nutritive. Schema de plantare: 30 x 30 cm. Utilizare: este potrivit pentru a decora straturile de flori, lăzile de balcon sau ciuberele. Soiurile mai înalte sunt folosite precum flori tăiate. Oferta noastră: amestec de culori de 0,25 gr.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.