Margaretă anuală, Amestec de culori 1 gr

T06534
Chrysanthemum carinatum - Margaretă anuală. Este o plantă ramificată cu o înălţime de 40 cm. Florile simple cu un diametru de 4-6 cm cresc grupate pe vârful tulpinelor de 20 cm. Are nevoie de un sol afânat, semi-compact, cu conţinut mediu de substanţe nutritive. Iubeşte soarele, are necesităţi medii de apă. Semănare: se poate semăna în martie în... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Chrysanthemum carinatum - Margaretă anuală. Este o plantă ramificată cu o înălţime de 40 cm. Florile simple cu un diametru de 4-6 cm cresc grupate pe vârful tulpinelor de 20 cm. Are nevoie de un sol afânat, semi-compact, cu conţinut mediu de substanţe nutritive. Iubeşte soarele, are necesităţi medii de apă. Semănare: se poate semăna în martie în pământ de răsadniţă sau direct în aprilie-mai. Schema de plantare: 30 x 30 cm. Utilizare: este o plantă excelentă în grădini, în straturi de flori şi ca floare tăiată. În buchete mixte arată foarte bine.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.