Clarkia amoena, amestec de culori 1 gr

T06536
Clarkia amoena, amestec de culori. Este o plantă uşor ramificată, cu o înălţime de 50-60 cm. Floarea semi-plină, plină este de 4-5 cm şi străluceşte în culori plăcute, pastelate. Semănare: se seamănă în lăzi pentru răsadniţă în martie, şi direct de la sfârşitul lunii aprilie. În iunie-iulie, timp de două-trei săptămâni, înfloreşte foarte bogat.... Specificație detaliată
2,79 RON (net: 2,20 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Clarkia amoena, amestec de culori. Este o plantă uşor ramificată, cu o înălţime de 50-60 cm. Floarea semi-plină, plină este de 4-5 cm şi străluceşte în culori plăcute, pastelate. Semănare: se seamănă în lăzi pentru răsadniţă în martie, şi direct de la sfârşitul lunii aprilie. În iunie-iulie, timp de două-trei săptămâni, înfloreşte foarte bogat. Utilizare: într-un loc însorit, este o plantă excelentă pentru straturi de flori. De asemenea, este frumoasă ca şi floare tăiată.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.