Fluturaş (Cosmos bipinnatus) amestec de culori 1 gr

T06538
Cosmos bipinnatus - Fluturaş. Frumuseţea florilor în nuanţe calde se datorează şi frunzişului dantelat. Frunzişul rar creşte până la o înălţime de 80-100 cm, are frunze compacte. Florile mătăsoase cu un diametru de 6-8 cm cresc grupate pe tije florale de 20-30 cm lungi. Necesită un sol normal de grădină cu straturi profunde. Semănare: se seamăn... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Cosmos bipinnatus - Fluturaş. Frumuseţea florilor în nuanţe calde se datorează şi frunzişului dantelat. Frunzişul rar creşte până la o înălţime de 80-100 cm, are frunze compacte. Florile mătăsoase cu un diametru de 6-8 cm cresc grupate pe tije florale de 20-30 cm lungi. Necesită un sol normal de grădină cu straturi profunde. Semănare: se seamănă la loc definitiv în aprilie-mai. Utilizare: arată foarte frumos în faţă gardurilor, pereţilor, grupurilor de arbuşti, precum şi în straturi de flori. Este ideal şi ca floare tăiată.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.