Stockosorb Medium 0,2kg

T06589
Proprietatatea cea mai importantă a granulelor STOCKOSORB Hydrogel este faptul că reţine apa şi substanţele nutritive vegetale dizolvate în apă, şi, în cazul de secetă, le duce uniform, înapoi în sol şi în zona rădăcinilor plantelor. Proprietăţile remarcabile ale produsului STOCKOSORB: - 1 kg de produs poate reţine 250 litri de apă destilată ; -... Specificație detaliată
15,83 RON (net: 12,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Proprietatatea cea mai importantă a granulelor STOCKOSORB Hydrogel este faptul că reţine apa şi substanţele nutritive vegetale dizolvate în apă, şi, în cazul de secetă, le duce uniform, înapoi în sol şi în zona rădăcinilor plantelor. Proprietăţile remarcabile ale produsului STOCKOSORB: - 1 kg de produs poate reţine 250 litri de apă destilată ; - în sol, 1 kg absoarbe aprox. 100-150 litri de apă ; - şi în cazul în care solul este încărcat, are randament maxim de absorbţie ; - creşte cantitatea porilor în sol ; - reduce erodarea ; - pH neutru, acţiune de lungă durată ; - planta începe să se ofilească mai târziu ; - ajută la economisire. Metodele aplicării: - STOCKOSORB 500 medium uscat se poate distribui cu mână, cu distribuitor de îngrăşământ chimic sau cu stropitor, înainte de semănare sau de plantare, apoi solul trebuie arat la 15 cm adâncime ; - granulele uscate se pot pune împreuna cu îngrăşământ chimic în straturile de semănare (plantare) ; - ca gel pentru pre-umezire: 1 kg de STOCKOSORB 500 micro se dizolvă în 200 litri de apă, după care se lasă să se umfle. Soluţia gelatinoasă, la cultivare obişnuită, se pune în groapa de plantare ; - STOCKOSORB se poate pune în sol şi ulterior lângă culturi deja existente, cu ajutorul unui aparat special. Folosind acest produs, se pot rezolva următoarele probleme: - prevenirea uscării accidentale a solului ; - prevenirea arsura gazonului ; - îmbunătăţirea bilanţul apei ; - prevenirea spălării substanţelor nutritive ; - reducerea şi prevenirea şocului de plantare sau transplantare ; - creşterea procentului de pornire ; - îmbunătăţirea structurii humusului, turbei, compostului, pământului de flori, grădinilor mici şi a altor suprafeţe de calitate mai slabă. Se poate aplica cu rezultat excelent pe următoarele suprafeţe: - creşterea răsadurilor în containere , - împădurire , - creşterea pomilor fructifere şi arborilor ornamentali în containere , - creşterea intensivă a plantelor ornamentale , - crearea gazonului , - prevenirea uscării plantelor ornamentale care se întreţin şi se udă greu, în vase ornamentale.

Greutate: 0.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.