Mască protecţie praf cu supapă Supair FFP1SL 23106

T06782
- cu supapă care ajută expirarea - protejează împotriva pulberilor inerte şi particulelor solide şi lichide non-toxice - formă rotundă tip scoică, cu bandă din burete care ajută la aşezarea confortabilă a măştii - nu este alergenă, cu greutate de 18 gr - factor de protecţie nominală 4,5 CMA (concentraţie maximă admisă) Specificație detaliată
7,78 RON (net: 6,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
- cu supapă care ajută expirarea - protejează împotriva pulberilor inerte şi particulelor solide şi lichide non-toxice - formă rotundă tip scoică, cu bandă din burete care ajută la aşezarea confortabilă a măştii - nu este alergenă, cu greutate de 18 gr - factor de protecţie nominală 4,5 CMA (concentraţie maximă admisă)
Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.