Italpolina NPK 4-4-4 granule de gunoi de grajd păsări de curte 25 kg

T06849
Nutrienți din plante naturale Italpollina de nutrienți naturali din plante care provine exclusiv de la animalele medical strict controlat, păsări de curte din crescători certificate. Italpollina este extrem de bogat: în nutrienți, în materiale organice active (fără deșeuri, 95% puritate), în microelemente, în microorganisme utile. Acest concentr... Specificație detaliată
102,96 RON (net: 81,07 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Nutrienți din plante naturale Italpollina de nutrienți naturali din plante care provine exclusiv de la animalele medical strict controlat, păsări de curte din crescători certificate. Italpollina este extrem de bogat: în nutrienți, în materiale organice active (fără deșeuri, 95% puritate), în microelemente, în microorganisme utile. Acest concentrat nutritiv special de plante conține cantități substanțiale de compuși fulvol- și amino humice, care vor dizolva mineralele din sol. Rădăcinile plantelor cu ajutorul acizilor organici pot utiliza cantități mai mari de minerale. În cazul în care utilizați Italpollina, în special în perioada de creștere, simptomele intensive de deficit nu apar pe frunzele plantei. Utilizarea de Italpollina reduce costurile clar (cererea de îngrășământ mai puțin!) Duce la creșterea randamentului și îmbunătățirea calității culturilor. Îmbunătățește rezistența plantelor, robustețea de iarnă, se dezvoltă aromă mai bogată, culturi mai bune sau colorarea inflorescenței mai bogată. Folosind mai puțin îngrășământ este bun pentru sol, prevenind salinizarea. În ciuda acestor avantaje utilizarea de Italpollina stimulează activitatea microbiană în sol. Materia organică din Italpollina intrând în sol, sunt defalcate în același timp în acizi humici și acizi amino. Acest proces necesită oxigen sau aer, ceea ce face solul mai aerit, terenul devine de structură burete. Prezența aerului în sol este cel puțin la fel de important pentru plante, cum ar fi apa sau mineralele. Nu apare sufocarea de rădăcină, ca urmare a structurii solului în vrac. COMPOZITIE:
Nutrienții: azot (N) 4% fosfor organic (P2O5) 4% oxid de potasiu (K2O) 4% Calciu (CaO) 7% magneziu solubil (MgO) 0,5% Elemente Micro: fier solubil (Fe) 0,8% bor solubilă (B) 0,2% Ingrediente organice: carbon organic biologic (C) 41% Materiale organice 70.7% Acid humic 5% Fulvolsav 12% aminoacizi 25% Umiditate 12% la pH 7 gravitate specifică: 0,74 kg / l Dimensiune: 3.5 mm Dozajul de Italpollina: Fructe 1,2-1,5 t / ha struguri de masă și de vin 0,8-1,2 t / ha culturi horticole în câmp deschis 1,2-1,5 t / ha culturi horticole germinare 0.3-0.4 t / m2 în 1000 m2 Grâu 0,5-0,7 t / ha Porumb 0,8-1,2 t / ha Soia 0.3-0.4 t / ha Cartofi câmp deschis 1,2-1,5 t / ha Tomate câmp deschis 1,0-1,4 t / ha Sfeclă 0,7-1,0 t / ha Căpșuni 1,5-2,0 t / ha Tutun 1,0-1,2 t / ha Pepene câmp deschis / germinare / 0,3-0,5 t / 1000 m2 Plante ornamentale germinare 60-120 g / m2 Fructe cu boabe câmp deschis 0,6-0,8 t / ha Orez 0,4-0,6 t / ha Notă: solurile nisipoase încadrate în vrac, doza se poate ridica de până la 20-25% . Dozele se aplică pentru soluri cu condiții medii de fertilitate, în caz contrar este necesar testarea în laborator a solului. PERIOADA DE APLICARE: Italpollina este potrivit pentru fertilizarea de bază, de pre-însămânțare sau pre-transplantare a solului, și fertilizarea de toamnă-iarnă, a livezilor, în special, în cazul solurile plictisite. Perioada de aplicare este destul de lung solurile pot fi hrănite din iarnă până în primăvară, deoarece datorită ingredientelor organice, nu există pierderi de leșiere. Produsul este recomandat pentru utilizare de două săptămâni înainte de înmugurirea de așteptat. Italpollina în 15 cm adâncime este prelucrat în sol, ca componentele organice să exprimă pe deplin efectele lor fizice și biologice. Italpollina poate fi stropit pe suprafața solului de asemenea (struguri, fructe, recolte în rânduri), datorită proprietăților speciale ale ingredientelor organice. Nu se carbonizează, astfel încât deja umezeala timpurie este suficientă pentru a absorbi. Utilizarea regulată a Italpollina crește rapid nivelul de compuși organici în sol, ceea ce îmbunătățește fertilitatea solului. AMBALARE: 25 kg pachete Italpollina este nutrient natural din plante și de aceea este permis utilizarea în agricultura ecologică. Italpollina produs autorizat (număr de licență: 833DT3) CE privind prelucrarea subproduselor de origine animală sunt produse pe baza Regulamentului nr 1774/2002.
Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Zöldség
Márka: Baromfi trágya

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.