Creson muscat 1 g

T06922
Este o plantă condimentală bienală mare de 1-1,5 m inăltime. Florile sunt violete. Este termofil, necesită o mulțime de lumină. Semănatul: în martie la rânduri cu spațiere de 45-50 cm și 2-3 cm adâncime. În primul an dezvoltă numai frunze bazale și numai după prima iarnă formează tijă de semințe. Aplicație: în al doilea an se taie florile fă... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o plantă condimentală bienală mare de 1-1,5 m inăltime. Florile sunt violete. Este termofil, necesită o mulțime de lumină. Semănatul: în martie la rânduri cu spațiere de 45-50 cm și 2-3 cm adâncime. În primul an dezvoltă numai frunze bazale și numai după prima iarnă formează tijă de semințe. Aplicație: în al doilea an se taie florile fără frunze în iulie și august, cu 8-10 zile după plină înflorire. Se poate folosi ca aromă plăcută, de parfum chihlimbar și muscat pentru vinuri. Ceaiul făcut din plantă este utilizat extern ca inflamator iar intern împotriva flatulenței.
Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.