Șofrănel 2 g

T06924
Este o plantă anuală de 80-100 cm inălțime. Floarea este galbenă. Este consumatoare mare de soare și cald, rezistent la secetă. Utilizare: se colectează florile timp de 3-4 săptămâni, în iunie și iulie. Petale sunt folosite pentru colorarea produselor alimentare, băuturilor, medicamentelor. Semințele, din care se obține uleiuri valoroase, sunt e... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este o plantă anuală de 80-100 cm inălțime. Floarea este galbenă. Este consumatoare mare de soare și cald, rezistent la secetă. Utilizare: se colectează florile timp de 3-4 săptămâni, în iunie și iulie. Petale sunt folosite pentru colorarea produselor alimentare, băuturilor, medicamentelor. Semințele, din care se obține uleiuri valoroase, sunt excelente pentru hrănirea păsărilor.
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.