Alarmă de moli Schopf 25 db-os

T06965
Substanța activă a bilelor respingătoare mol Schopf 25-50-100 piese s-a schimbat! Vechea substanță activă undecan-2-one a fost înlocuit de către producătorul german (Arthur Schopf Hygiene GmbH Production Glue Tec GmbH. Ill.) la un agent ecologic. Aspectul produsului s-a înnoit ambalajul roșu-galben a fost schimbat la verde. La ambalajul alb de 5... Specificație detaliată
33,37 RON (net: 26,28 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Substanța activă a bilelor respingătoare mol Schopf 25-50-100 piese s-a schimbat! Vechea substanță activă undecan-2-one a fost înlocuit de către producătorul german (Arthur Schopf Hygiene GmbH Production Glue Tec GmbH. Ill.) la un agent ecologic. Aspectul produsului s-a înnoit ambalajul roșu-galben a fost schimbat la verde. La ambalajul alb de 50 și 100 de piese culoarea și descrierea etichetei s-a schimbat. Bilele au rămas în culoarea roșie obișnuită! Noua substanță activă a bilelor de respingere mol Schopf Silence este denumit în continuare: arome alimentare. Noua fișă cu datele de securitate este atașat. Noul ambalaj verde se poate vedea pe imagini. Respingător extrem de eficient din Germania cu efect pe organul oflactiv. Produsul emite un miros greu de suportat de către moli, animalele din zona tratată fug pentru o lungă perioadă de timp. Este simplu de utilizat și sigur. Agentul este activ în zona tratată timp de 3-6 luni, în funcție de structura solului. Mod de utilizare: se pun 1-2 bile în intrarea tunelurilor de moli. Dimensiuni: 25, 50 sau 100 de comprimate / cutie Substanță activă: 6,5 g / kg de metil-nonil-cetonă.
Greutate: 0.125 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.