Semințe de iarbă Scotts (Everris) Sun & Shade (rezistent la umbră) 5 kg

T07024
Landscaper Pro semințe de iarbă În multe gradini se întâmplă să fie locuri însorite, calde și umbrite, zone reci deopotrivă. Având în vedere această diferență magnitudine între teritorii pentru anumite ierburi sunt nefavorabile. Scotts Sun & Shade Parc este un amestec de semințe de iarbă unic decorativ, care este rezistent la călcare în pi... Specificație detaliată
231,14 RON (net: 182,00 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Landscaper Pro semințe de iarbă În multe gradini se întâmplă să fie locuri însorite, calde și umbrite, zone reci deopotrivă. Având în vedere această diferență magnitudine între teritorii pentru anumite ierburi sunt nefavorabile. Scotts Sun & Shade Parc este un amestec de semințe de iarbă unic decorativ, care este rezistent la călcare în picioare și la umbră, dar, de asemenea are înaltă toleranță și la soarele arzătoare. Ierburile care constituie acest amestec unic de semințe de iarbă au fost cercetate în condiții de umbră și soare, și au fost selectate cele mai bune soiuri performante. Amestec unic de iarbă cu diferite tipuri de ierburi testate în diferite condiții de iluminare. Capacitate de toleranță de umbră și călcare în picioare remarcabilă. Este rezistent la soarele arzătoare. Nevoie redusă de apă și azot. Ambalaj de 5 kg.
Cerințe de semințe: 25 g / m2
Greutate: 5 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 400 mm
Lungime: 500 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Díszpark

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.