Plasă de protectie pentru culegerea frunzelor 10x6 m

T07376
Protejează iazul de grădină de frunzele care cad. De asemenea, păstrează păsările departe de iazul de grădină. Pur și simplu trebuie să întindeți plasa peste iazul de grădină. Finisaj verde pentru a se ascunde  în mediul iazului de grădină. Dacă frunzele intră în lac, cauză substanțe nocive care alcatuiesc noroi în apa din iaz și împiedică dezvo... Specificație detaliată
217,76 RON (net: 171,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Protejează iazul de grădină de frunzele care cad. De asemenea, păstrează păsările departe de iazul de grădină. Pur și simplu trebuie să întindeți plasa peste iazul de grădină. Finisaj verde pentru a se ascunde  în mediul iazului de grădină. Dacă frunzele intră în lac, cauză substanțe nocive care alcatuiesc noroi în apa din iaz și împiedică dezvoltarea în continuare a plantelor în iazul de grădină. Frunzele se descompun și elimină oxigenul din fauna sălbatică a iazului. Descompunerea frunzelor va pune în pericol peștele și va alimenta algele.


 

Greutate: 0.85 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.