Plasă de susținere de plante 17x10x50m (lățime 1,7m )

T07385
Utilizate pentru cultivarea cordon a castraveților plasa de castraveți cu lățime de 1,7 m cîntinsă în două direcții pot fi folosite cu succes în grădinile de hobby . Se așează în mare parte în poziție verticală sau în formă de acoperiș de cort și servește nu numai pentru castraveți, dar si pentru fasole și mazăre, de asemenea. Specificație detaliată
66,59 RON (net: 52,43 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Utilizate pentru cultivarea cordon a castraveților plasa de castraveți cu lățime de 1,7 m cîntinsă în două direcții pot fi folosite cu succes în grădinile de hobby . Se așează în mare parte în poziție verticală sau în formă de acoperiș de cort și servește nu numai pentru castraveți, dar si pentru fasole și mazăre, de asemenea.
Greutate: 0.29 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.