BactoFil B 10 pulbere, pentru plante ornamentale florale 10 gr

T07421
Acest produs este varianta preparatului BactoFil B 10, adaptată special pentru tratamentul plantelor ornamentale florale, cultivate în grădini mici, a cărui efect este acelaşi cu cel al preparatului BactoFil B 10. Cele două pungi solubile în apă sunt suficiente pentru tratamentul a unei suprafeţe de 200 mp de straturi de flori. Punga nedeschisă... Specificație detaliată
18,85 RON (net: 14,84 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Acest produs este varianta preparatului BactoFil B 10, adaptată special pentru tratamentul plantelor ornamentale florale, cultivate în grădini mici, a cărui efect este acelaşi cu cel al preparatului BactoFil B 10. Cele două pungi solubile în apă sunt suficiente pentru tratamentul a unei suprafeţe de 200 mp de straturi de flori. Punga nedeschisă se pune în apă şi după dizolvare se distribuie uniform pe suprafaţa solului. După acesta, în scurt timp, trebuie greblat bine în pământ. Această procedură se poate face şi prin udare din abundenţă, deoarece apa spală în pământ bacteriile folositoare din produs. Membrii familiei de produse BactoFit sunt cele mai populare preparate microbiologice agricole cu brevet de invenţie, în cele mai multe ţări din lume. Legate de aceste produse, s-au acumulat experienţe privind exploatare a peste un milion de hectare de câmp liber. Cu toate că această familie de produse cu efect unic de activarea solului, se poate utiliza şi în cazul plantelor de grădină, datorită necesităţii speciale de tratament ale formulei lichide, în primul rând se foloseşte la cultivarea plantelor de câmp deschis. La a zecea aniversare a companiei AGRO.bio Hungary Kft. s-a obţinut rezultatul unei dezvoltare mult aşteptate. Ca rezultatul muncii de cercetare şi de dezvoltare de mai mulţi ani, a fost realizată şi varianta de pulbere a produselor BactoFil care activează solul tratat cu aceeaşi eficacitate ca şi formula lichidă. În cutia găsiţi 2-2 pungi solubile în apă, fiecare conţinând 5 grame de pulbere BactoFil. Acesta permite o manipulare foarte uşoară şi sigură, deoarece punga solubilă în apă trebuie introdusă în, de exemplu, stropitoarea unde aceasta se dizolvă foarte repede şi se poate trata imediat solul plantei, fie vorbă despre plantarea pomilor de toamnă sau despre instalarea sau reînnoirea gazonului. Pe verso-ul cutiilor se găsesc instrucţiuni detaliate de utilizare.
Greutate: 0.01 kg
Lăţime: 80 mm
Înălţime: 130 mm
Lungime: 20 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.