Medic de iarbă - medic de grădină 50 g

T07568
Asistență rapidă pentru a elimina erorile din gazon. însămânțare: timp optim din aprilie până la sfârșitul lunii septembrie. Slăbiți suprafața problematică, presărați nisip sau sol vrac, apoi presărați uniform 20-30 g / m2 amestec Doctor Gazon. Plantarea se acoperă în strat subțire si trebuie menținut umed până la apariția gazonului. Pe parcu... Specificație detaliată
8,53 RON (net: 6,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Asistență rapidă pentru a elimina erorile din gazon. însămânțare: timp optim din aprilie până la sfârșitul lunii septembrie. Slăbiți suprafața problematică, presărați nisip sau sol vrac, apoi presărați uniform 20-30 g / m2 amestec Doctor Gazon. Plantarea se acoperă în strat subțire si trebuie menținut umed până la apariția gazonului. Pe parcursul opt-zece zile germinează la 10-20 grade C, și acoperă secțiunile peticite în termen de 1-2 săptămâni. Astfel obținem un gazon îngrijit, coerent .
Greutate: 0.05 kg
Lăţime: 180 mm
Înălţime: 120 mm
Lungime: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.