Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Orhidee 0,5 l

T07801
Soluţie nutritivă specială pentru orice orhidee şi bromelia, folosirea ei ajută la dezvoltare sănătoasă a plantelor şi la înflorire bogată pe timp îndelungat. În condiţii naturale, orhideele primesc substanţe naturale, însă în cazul orhideelor care cresc în apartamente, noi trebuie să asigurăm acesta. Substanţele cu conţinut ridicat de sare pot... Specificație detaliată
12,87 RON (net: 10,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Soluţie nutritivă specială pentru orice orhidee şi bromelia, folosirea ei ajută la dezvoltare sănătoasă a plantelor şi la înflorire bogată pe timp îndelungat. În condiţii naturale, orhideele primesc substanţe naturale, însă în cazul orhideelor care cresc în apartamente, noi trebuie să asigurăm acesta. Substanţele cu conţinut ridicat de sare pot cauza pierirea plantelor. Orhideele devin ornamentele apartamentelor noastre doar dacă primesc soluţia nutritivă potrivită cerinţelor speciale ale orhideelor.
Utilizare: pentru orice orhidee (phalaenopsis, dendrobium, paphiopedilum, cattleya, cymbidium) şi bromelii (printre care şi tillandsia).
Dozare: de martie până septembrie o dată la două săptămâni, altfel o dată pe lună, amestecând 3 ml de soluţie nutritivă la 2 litri de apă de irigare.
Recomandări de utilizare: în condiţii normale, este suficient să scufundăm ghivecul în apă o dată pe săptămână pentru puţin timp, după care îl lăsăm la scurs. O dată la două săptămâni, soluţia nutritivă se amestecă în această apă de baie. Apa rămasă după baie şi după scurs se poate folosi la irigarea altor plante de interior înflorite. Ghivecele orhideelor nu pot sta niciodată în apă! La tillandsia, soluţia nutritivă se adăugă în apă de baie. Pentru irigare se foloseşte apă de ploaie sau în apă cu grad scăzut de duritate. Trebuie să avem grijă la temperatura apei care trebuie să fie întotdeauna la temperatura camerei. Nu se tratează niciodată plantele bolnave cu soluţie nutritivă, doar în cazul în care cauza bolii este lipsa de nutrienţi!
Greutate: 0.5 kg
Lăţime: 230 mm
Înălţime: 70 mm
Lungime: 90 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Vitaflóra

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.